Burcu Özer Katmer’in gather-in’deki yeni buluşma mekânı “Kendine Ait Kadınlar”da ilk buluşma 4 Temmuz’da

Haziran 25, 2024

Burcu Özer Katmer’in gather-in’deki yeni buluşma mekânı “Kendine Ait Kadınlar”da ilk buluşma 4 Temmuz’da

“Kabilesini Arayan Kadınlar” adlı podcast serisi 35 ülkede yüzbinlerce kez dinlenen ve Kendine Ait adlı romanını Düşbaz Kitaplar’dan çıkaran Burcu Özer Katmer’in sosyal video platformu gather-in’de ev sahipliği yaptığı yeni çevrimiçi mekânı “Kendine Ait Kadınlar”ın ilk buluşması 4 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.30’da gerçekleşecek.

Podcastler, eğitimler ve romandan sonra şimdi de gather-in’de kendine ait olmak üzerine konuşacak olan Burcu Özer Katmer, katılımcıları hayatın akışı içinde kaybolan, unuttuğumuz veya hiç fark edemediğimiz hikâyelerine birlikte bakmaya davet ediyor. Kontenjanla sınırlı olan buluşmaya katılmak için gatherin.life adresi üzerinden platforma kolayca üye olunabilir, biletler ise gatherin.life/place/kendine-ait-kadinlar adresinden temin edilebilir.

İlk kitabı Mutluluğu Arayanlar İçin’in ardından Kendine Ait isimli romanını Düşbaz Kitaplar aracılığıyla okurlarla buluşturan ve “Kabilesini Arayan Kadınlar” adlı podcast’i de çok sevilen Burcu Özer Katmergather-in’de açtığı yeni mekânı “Kendine Ait Kadınlar”ın ilk buluşmasını 4 Temmuz 2024 Perşembe akşamı saat 20.30’da gerçekleştirecek. “Hikâyeni Yeniden Yazmak” başlığıyla gerçekleşecek ilk buluşmada şifa arayan kadınların hikâyelerini anlattığı romanından yola çıkan Burcu Özer Katmer katılımcıları, dikkatlerini cömertçe kendilerine verebilecekleri, her bir kişinin kendi biricik hikâyesinin geri kalanını kendi elleriyle yazmaya başlayabileceği iki saatlik bir yolculuğa çıkaracak. Hayatın akışı içinde kaybolan, unutulan veya hiç fark edilemeyen hikâyelere birlikte bakmaya davet eden buluşma, kimi zaman kişiyi tanımlayan en önemli parçalardan biri haline gelen, kimi zaman da onu kısıtlayan bir gölgeye dönüşen bu hikâyeleri bir kenara koymayı; herkesin kendisine ve kendi hikâyesine sahip çıkmasını hedefliyor. Katmer, buluşmaya yazmayı, şiiri, nefesi ve beden pratiklerini de dahil edecek.

BURCU ÖZER KATMER HAKKINDA

Burcu Özer Katmer, 1983’te İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra lojistik ve telekomünikasyon sektörlerinde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Birçok holdingin ve global firmanın müşteri yöneticiliğini üstlendi. 2013 yılında koçluk eğitimini tamamladı. Aynı yıl nefes eğitmenliği programına dahil oldu. İlerleyen yıllarda da Somatik Psikoloji, Pozitif Nöroplastisite, Dışavurumcu Yazım Teknikleri, Somatik EMDR  gibi alanlarda çeşitli eğitimler aldı. 2013’tekurumlara ve bireylere yönelik eğitim programları geliştirmeye başladı. Nefes teknikleri, bilinçli farkındalık, stres yönetimi gibi alanlarda geliştirdiği eğitim programları ile bugüne dek çok sayıda kuruma ve bireyin gelişimine katkı sundu. 2014 yılında Mutluluğu Arayanlar İçin isimli ilk kurmaca dışı kitabı yayımlandı. 2017 yılında yayımlanan Koçluk Atölyesi kitabının ortak yazarları arasında yer aldı. 2021 yılında Kadınlar Şifadır isimli kitaba bir yazısıyla katkıda bulundu. 2018 yılından bu yana çok sayıda gönüllü kadın çemberi düzenledi. 2019 yılında eşi ve kızı ileİsviçre’ye taşındı. Aynı yıl başlattığı “Nefes Alan Kadınlar Çemberi” adlı online çalışması ile dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan Türk kadınlarını bir araya getirdi. 2019 yılında “Kabilesini Arayan Kadınlar” isimli podcast serisini yayınlamaya başladı. “Kabilesini Arayan Kadınlar”, bugüne dek 35 ülkede yaklaşık 200 bin kez dinlendi. Yazarın Kendine Ait adlı romanı ise 2023’te Düşbaz Kitaplar’dan çıktı.

gather-in HAKKINDA

gather-in arkadaşlarınızla birlikte online olarak sosyalleşebileceğiniz, kendi buluşmalarınızı yaratabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar ve güzel tesadüflerle temas edebileceğiniz, diğer video konferans ortamlarına benzemeyen bir deneyim. Özü; insanları bir araya getirmeyi seven, sırf bunun için yazılım yaratan ve yetinmeyip bir de bu yazılım içine kendine has bir konsept yerleştiren bir ortam.

edebiyathaber.net (25 Haziran 2024)

Yorum yapın