4. İzmir Kitap Fuarı 26 Ekim’de başlıyor

Eylül 22, 2024

4. İzmir Kitap Fuarı 26 Ekim’de başlıyor

26 Ekim – 3 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İzmir Kitap Fuarı’nın bu seneki onur konuğu yazarı Hakan Günday, teması ise ‘Sinema ve Edebiyat’. 
Bültenden

Edebiyat tutkunlarını bir araya getirmek için heyecan verici bir buluşma noktası olan İZKİTAP – İzmir Kitap Fuarı, dopdolu etkinlikleriyle birlikte, edebiyat dünyasının nabzını tutmak ve kültürel bir yolculuğa çıkmak isteyen herkesi İzmir Kitap Fuarı’na davet ediyor.

İZKİTAP’ta, 350’ye yakın yayınevi, eğitim yayınları, 20’ye yakın sahaf ile onlarca kurum yer alırken yazar, şair, çizer, gazeteci, edebiyat dünyasından 800’den fazla isim, binin üzerinde imza etkinliği ve söyleşi ile deneyimlerini paylaşacak.

İZKİTAP, Ekim ayında Fuar İzmir’de, Nisan ayında ise Kültürpark’ta yılda iki kez düzenleniyor. İlkbahar etkinliği Kültürpark’ın eşsiz doğasında festival havasında geçerken, 26 Ekim – 3 Kasım 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir’de 28 bin metrekare kapalı alanıyla kitapseverlerle buluşacak. Fuar, 9 gün boyunca saat 10.00 – 19.00 arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, fuar süresince şehrin farklı noktalarından özel ulaşım hatları oluşturarak İzmirlilerin Fuar İzmir’e kolayca ulaşmasını sağlayacak. 92 numaralı Üçyol Metro-Fuar İzmir, 610 numaralı Gaziemir Semt Garajı-Fuar İzmir ve 650 numaralı Fahrettin Altay-Fuar İzmir hatlarının yanı sıra okullardan da servisler kaldırılacak.

Yorum yapın