“Hişt! Hişt!” sesli öyküler yayında

Kasım 3, 2021

“Hişt! Hişt!” sesli öyküler yayında

“Öykülerle örülü bir dünya” sloganıyla yayın yapan yeni nesil öykü dergisi “Hişt! Hişt!” okurlarına artık sesli öykü seçeneği de sunuyor.

Mayıs 2020’den bu yana yayın hayatını sürdüren çevrimiçi öykü dergisi “Hişt! Hişt! gelen öyküler arasından en niteliklileri seçerek yayımlamaya devam ediyor.  Çevrimiçi olmanın sunduğu avantajlarla daha önce ‘Görünge’ başlığı altında ‘Uzun Ayın Kısası’, ‘Çizik’ gibi okurlarına öykü ekseninde kısa film, çizim gibi özgün içerikler sunan internet sitesi, şimdi sesli öykü olanağıyla alternatif bir biçime daha öncülük ediyor. Sesli öyküler, derginin ilgili öykü içeriğinde… Böylece öyküyü isterseniz okuyabilir isterseniz dinleyebilirsiniz. Evde, işte, okulda veya yolda…Üstelik bu öyküler Nisan Kumru, Behice Kolçak Şark gibi usta seslerin sesiyle hayat buluyor, son derece titiz ve profesyonel bir şekilde yayına hazırlanıyor. İşte şimdiye dek yayınlanan sesli öykülerden bazıları:

İsmail Yurt – Rey

Hilal Bayar – Konak

Gül Özen – Dünyanın Sonuna Alternatif Senaryo

İlkay Çelik – Resimli Olağanüstü Bazı Hâller Rehberi

Melike Akman – Tren Rayları

Hicret Birik – Camgeran Hasan

Deniz Ezgi Avcı – Çizgi

Cem Alptekin – Dejavu

Seçilerek seslendirilmiş bu öyküleri, ilgili öykü içeriğinden dinleyebilir veya Hişt! Hişt! YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

İnternet Sitesi: https://histhist.com/
Twitter:@histhistcom
Instagram:@histhistcom
YouTube: Hişt! Hişt!

edebiyathaber.net (3 Kasım 2021)

Yorum yapın