Lois Lane ve Bir Meydan Okuma Hikâyesi, Dinozor Genç’in DC çizgi roman serisinde yerini aldı

Temmuz 27, 2024

Lois Lane ve Bir Meydan Okuma Hikâyesi, Dinozor Genç’in DC çizgi roman serisinde yerini aldı

Sosyal medya ve dostluğun kafa karıştırıcı dünyalarında gezinen 13 yaşındaki Lois Lane’in yeni macerası Lois Lane ve Bir Meydan Okuma Hikâyesi, Dinozor Genç’in çok sevilen DC serisinde yerini aldı! New York Times’ın en çok satan yazarı Grace Ellis’in yazdığı, Brittney Williams’ın resimlediği Lois Lane ve Bir Meydan Okuma Hikâyesi, sosyal medyada ünlü olmak isterken gerçek hayatın zorluklarıyla yüzleşen ve arkadaşlıklarla ilgili önemli bir sınav veren Lois Lane’in yepyeni yaz tatili macerasını genç okurlarla buluşturuyor.

Tanıtım metninden

Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç’in DC serisinden çıkan çizgi romanlar, DC Comics kahramanlarını takip eden geniş bir okur kitlesi tarafından çok seviliyor. Benzerlerinden farklı olarak, içinde cinsiyetçilik ve şiddet öğeleri barındırmayan, eğlenceli resimlemesiyle yumuşak, renkli ve gündelik hayat konularını ele alan Dinozor Genç logolu DC serisi, sunduğu nitelikli çizgi romanlarla bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Dinozor Genç’in DC evreninden genç okurlara taşıdığı muhteşem çizgi roman serisi, sosyal medya ve dostluğun kafa karıştırıcı dünyalarında gezinen 13 yaşındaki Lois Lane’in yeni macerasını anlatan Lois Lane ve Bir Meydan Okuma Hikâyesi ile büyümeye devam ediyor. Grace Ellis’in kaleme aldığı çizgi romanın illüstrasyonları sanatçı Brittney Williams’ın, renklendirmesi Caitlin Quirk’in, tipografisi ise Ariana Maher’in imzasını taşıyor.

Liberty View kasabasında yaz tatilinin ilk günüdür ve genç Lois Lane, kesinlikle viral olacağını bildiği video kanalı LOIS! KAMERA! KAYIT! ile olay yerine fırlıyor. Tamam, belki kanalı haftada sadece iki kez görüntüleniyor (teşekkürler anne) ve belki de en iyi arkadaşı Kristen sosyal medya konusunda o kadar hevesli değil ama Lois bir şeye karar verdiğinde geri dönüş yok. Her yıl yapılan bisiklet yarışı, Lois ve Kristen’ın #friendshipchallenge videosu için mükemmel bir zemin olacaktır.

Ancak kızlar havai fişeklerin kaybolduğunu öğrenince Lois ünlü olmak için çabalarını ikiye katlar ve dostluğunu hayal bile edemeyeceği şekillerde sınar. Kristen yarıştan sonra yatılı kampa gitmek üzere ayrılırken ve mahalleye yeni gelen bir kız Kristen’ın tüm dikkatini kendi üzerinde toplarken, Lois kayıp havai fişekleri bulabilecek, yazın tadını çıkarabilecek ve internetin şimdiye kadar gördüğü en iyi #friendshipchallenge gönderisini yayınlayabilecek mi? Yoksa gerçek hayat zorluklarıyla mı yüzleşmek zorunda kalacak?

Emre Mandacı’nın dilimize çevirdiği Lois Lane ve Bir Meydan Okuma Hikâyesi, raflarda ve internet satış sitelerinde.

Yorum yapın