Kayıp Dünyanın Tanrıları üçlemesinin son kitabı Sonsuzluk Makinesi X-Libris etiketiyle kitapçılarda

Ağustos 10, 2024

Kayıp Dünyanın Tanrıları üçlemesinin son kitabı Sonsuzluk Makinesi X-Libris etiketiyle kitapçılarda

Struan Murray’in Kayıp Dünyanın Tanrıları üçlemesinin son kitabı Sonsuzluk Kitabı, X-Libris Yayınları tarafından Güneş Çıgay çevirisiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

İlk kitabı Kayıp Dünyanın Tanrıları ile 2021 Branford Boase Ödülü’nü alan serinin üçüncü ve son kitabı Sonsuzluk Makinesi yayımlandı.

Okuyucusuna yine soluk soluğa bir macera sunan bu kitapta Okyanus Tanrısı Seth’i esir alan Kraliçe Kate, onu okyanusu ikiye ayırmaya zorlar. Böylece ordusuyla birlikte Düşman’ın Şehri’ne gidebilecektir. Ama hesaba katmadığı bir şey vardır: Okyanus ikiye ayrıldığında tüm dünyayı yeniden yaratma gücüne sahip Sonsuzluk Makinesi ortaya çıkar. Düşman bu makineyi kullanarak dünyayı sonsuz bir acıya boğmaya kararlıdır. Savaş yaklaşırken Düşman giderek güçlenir ve Şehir’de panik başlar. Bu savaşı yalnızca Ellie Lancaster ve yetim arkadaşları önleyebilir.

Asıl düşmanın içimizde olduğunu muhteşem bir metaforik anlatımla ve şahane bir kurguyla gözler önüne seren bu seri; yaptığımız seçimlerin kim olduğumuzu belirlediğini, kendini affedebilmenin önemini ve dünyayı iyileştirmenin tek yolunun sevgiden geçtiğini vurguluyor.

“Ben her yerdeyim ve herkesim. Komşun, arkadaşın, annen, baban, kardeşinim. Ben senin Düşman’ınım.”

edebiyathaber.net (10 Ağustos 2024)

Yorum yapın