Kocaeli Kitap Fuarı’nın hazırlıkları sürüyor

Eylül 23, 2024

Kocaeli Kitap Fuarı’nın hazırlıkları sürüyor

Bu yıl paydaşları arasında Kocaeli Üniversitesi’nin de bulunduğu Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili üniversitedeki hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarı, Kocaeli Üniversitesi’nin de destekleriyle 4-13 Ekim tarihlerinde kapılarını açacak. Kitap fuarı ile ilgili üniversitemizdeki hazırlıklar ise tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Kitap Fuarı’nın üniversitemizdeki Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten KOÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ KONULARDA PLANLAMALAR YAPILDI
Kurumsal İletişim Ofisi Başkanı Doç. Dr. Banu Küçüksaraç, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Bilal Yavuz Demirkaya ile Öğrenci İşleri Daire Başkanı Alplarslan Okçu’nun da katılım gösterdiği toplantıda, son çalışmalar ve hazırlık aşaması ele alındı. Toplantıda 14. Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili tanıtım ve duyuru çalışmaları, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin katılımlarının sağlanması, etkinlik önerileri gibi konularda planlamalar yapıldı.

edebiyathaber.net (23 Eylül 2024)

Yorum yapın