Fantastik dünyaya unutulmaz bir yolculuk: Var Olmayan Kral

Eylül 29, 2024

Fantastik dünyaya unutulmaz bir yolculuk: Var Olmayan Kral

Nikki St. Crowe’un kaleme aldığı Var Olmayan Kral: Vahşi Kayıp Çocuklar 1, Can Ural çevirisi ile Nox Yayınlarından çıktı.

Tanıtım metninden

Fantastik edebiyat severler için beklenen gün geldi! Nikki St. Crowe’un dünya çapında ses getiren Vahşi Kayıp Çocuklar serisinin ilk kitabı Var Olmayan Kral, Türkçe olarak okurlarla buluşuyor. Peter Pan efsanesine karanlık ve tutku dolu bir yorum getiren roman, genç yetişkin edebiyatında yeni bir soluk olmaya aday.

Genç Winnie Darling, on sekizinci doğum gününde ailesindeki tüm kadınların kaderini paylaşarak ortadan kaybolur. Ama bu kayboluş bir kaçış değil, Peter Pan’in gölgeyle sarılmış dünyasına zorunlu bir davettir. Var Olmayan Ülke’de periler, kayıp çocuklar ve beklenmedik tehditler Winnie’yi beklemektedir. Ama bu defa Pan’in amacı eğlenmek değil, yaşamını ve adasını kurtarmaktır.

Nox Yayınları etiketiyle raflarda yerini alan Var Olmayan Kral, okurları daha önce hiç görmedikleri bir Peter Pan hikayesine davet ediyor. Crowe, güç, ihanet ve tutkunun sınırlarını zorlayan bu macerada, her anın nefes kesici olduğu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

 

 

Arka Kapak Yazısı

Darling kadınları nesillerdir 18. yaş günlerinde ortadan kaybolur ve her seferinde zihinleri paramparça

hâlde eve dönerlerdi. En karanlık masallara ait bir adaya götürüldüklerine, orada Peter Pan’in asıl yüzünü gördüklerine inanıyorlardı.

Annem yıllardır beni kendi kaderinden kurtarmaya çalışıyordu ama ne yazık ki sıra bana gelmişti.

Tüm kilitli kapılara, her türlü büyüye ve inançsızlığıma rağmen gece çöküyordu.

 

Peter Pan benim için geliyordu.

Yazar Hakkında

Romantik ve karanlık temalarla bezeli kurgularıyla tanınan Nikki St. Crowe, Vahşi Kayıp Çocuklar serisi ile ABD’li fantastik kurgu yazarı olarak dikkat çekerek uluslararası bir hayran kitlesi edinmiştir.

Yorum yapın