Ercan Kesal ile hikâye anlatıcılığı söyleşisi İstanbul Modern’de

Eylül 30, 2024

Ercan Kesal ile hikâye anlatıcılığı söyleşisi İstanbul Modern’de

İstanbul Modern’in Paribu desteğiyle gerçekleştirdiği “Sizin Perşembeniz” Sanatçı Buluşmaları’nın bu ay konuğu Ercan Kesal. 

Bültenden

Oyuncu ve yazar Ercan Kesal’ın “hikâye” kavramına odaklandığı söyleşi, 10 Ekim Perşembe günü İstanbul Modern’de ücretsiz olarak düzenleniyor. Kesal’ın üretim ve deneyimlerini içeren program, katılımcıları hikâye anlatarak var olmanın yanı sıra, anlatmak için biriktirmenin gücü ve etkisine dair ilham verici bir yolculuğa davet ediyor.

Hikâye anlatan tek canlı türü olan insanı ve bir varoluş biçimi olarak anlatıcılığı ele alan söyleşide, tanımadığımız insanlarla bağlar kurmamızı sağlayan bu anlatımın doğası işleniyor.

Sizin Perşembeniz

İstanbul Modern’in Paribu desteğiyle gerçekleştirdiği “Sizin Perşembeniz”, her perşembe saat 10.00–14.00 arasında müze kapılarını Türkiye’de ikamet eden tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak açıyor. Ziyaretçiler, İstanbul Modern’deki sergileri ücretsiz gezip ayda bir kez gerçekleşen sanatçı atölyeleri, etkinlik ve film gösterimlerine katılıyor. “Sizin Perşembeniz” Sanatçı Buluşmaları başlığı altında düzenlenen etkinlikler, sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmalarını ve söyleşileri içeriyor.

Tarih: 10 Ekim 2024, Perşembe

Saat: 13.00–14.30

Yer: İstanbul Modern Etkinlik Odası 2

 

Rezervasyon ve detaylı bilgi için: [email protected] veya 0(212) 334 7341

Yorum yapın