Hikmet Hükümenoğlu’nun yeni romanı Sonra Gözler Görür raflarda

Ekim 2, 2024

Hikmet Hükümenoğlu’nun yeni romanı Sonra Gözler Görür raflarda

Hikmet Hükümenoğlu‘nun yeni romanı Sonra Gözler Görür Can Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Romanlarıyla Atilla İlhan ve Yunus Nadi gibi önemli edebiyat ödüllerin sahibi olan Hikmet Hükümenoğlu, yeni romanı Sonra Gözler Görür’le okurla buluşuyor. Bu kez coşkulu bir polisiye hikâyesinin peşinden giden usta yazar, gazeteci karakteri Ezgi Sezgin’le beraber arkadaşlık, aşk ve ihanet üçgeninde şüpheli bir ölümün arkasındaki sis perdesini aralamaya çalışıyor. 

İncelikli kurguları, akıcı dili ve sürükleyici anlatımıyla edebiyat dünyasında haklı bir yer edinen yazar Hikmet Hükümenoğlu, yeni romanı Sonra Gözler Görür, Can Yayınları etiketiyle raflarda. 

Katili tanıyorsunuz!  

Sonra Gözler Görür’de bu kez coşkulu bir polisiye hikâyenin peşinden giden Hükümenoğlu, gazeteci karakteri Ezgi Sezgin’le beraber arkadaşlık, aşk ve ihanet üçgeninde şüpheli bir ölümün arkasındaki sis perdesini aralamaya çalışıyor. Ezgi Sezgin’in bir yandan kendi hayatını yoluna koyma çabası, diğer yandan çözmek zorunda kaldığı karanlık bir cinayet onu zamanla bambaşka arayışlara itiyor ve olaylar gelişiyor.   

Haritada belirsiz bir nokta: Yenikent. Çocukluğunun geçtiği kente yıllar sonra dönen meşhur bir gazeteci: Ezgi Sezgin. Bir anda kendisini karmaşık bir cinayet ve ilişkiler ağının içerisinde bulan Mert, Orhan, Mercan, Cüneyt ve diğerleri. 

Doğup büyüdüğü ve gençliğinde daralıp arkasına bakmadan kaçtığı Yenikent, yokluğunda neredeyse hiç değişmemişti. Bu ufacık şehirde zaman İstanbul’a kıyasla hâlâ yavaş akıyordu. Atmosferi oluşturan moleküller normalden daha ağırdı sanki ya da yerçekimi daha güçlüydü ve gözle görünmeyen bir kütle insanın sırtına çöküp hareketlerini yavaşlatıyordu. 

edebiyathaber.net (2 Ekim 2024)

Yorum yapın