‘Sherlock’un yapımcısı açıkladı dizi geri dönüyor mu?

Ekim 5, 2024

‘Sherlock’un yapımcısı açıkladı dizi geri dönüyor mu?

Yapımcı Sue Vertue, Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ın başrollerini paylaştığı BBC dizisi Sherlock’un bir gün geri dönebileceğini söyledi.

Başrollerini Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ın paylaştığı Sherlock dizisinin yapımcısı Sue Vertue, dizinin bir gün geri dönebileceğini söyledi. Deadline’a konuşan Vertue, “Biz her zaman asla asla deme diyoruz. Dürüst olmak gerekirse, set hâl’a depoda bir yerde duruyor ve muhtemelen çürümüş durumda” dedi.

Vertue sözlerine, “Mesele sadece herkesi aynı fikirde buluşturmak, oyuncuların bunu yapmak istemesini sağlamak. Bu şovu seviyoruz ve bunun için bir gelecek var. Bir gün. Belki. Eğer herkes yapmak isterse” diye devam etti. 

Diziyi Steven Moffat ile birlikte yaratan Gatiss, bir gün bir filmin çekilebileceğini ima etmişti. Gatiss, bu yılın başlarında Deadline’a “Bir film yapmak istiyoruz ama herkesi bir araya getirmeye çalışmak çok zor. Benedict (Cumberbatch) ve Martin’e (Freeman) sormanız gerekecek” demişti. 

Dört sezon süren ‘Sherlock’, bir Noel Özel Bölümü de yayınlandıktan sonra 2017’de sona erdi. Benedict Cumberbatch’in Sherlock, Martin Freeman’ın John Watson rollerinin yanı sıra Mark Gatiss, Andrew Scott ve Amanda Abbington da sırasıyla Mycroft Holmes, James Moriarty ve Mary Watson rollerini üstlendi.

edebiyathaber.net (5 Ekim 2024)

Yorum yapın