Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödülleri bu yıl ilk kez veriliyor

Eylül 7, 2024

Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödülleri bu yıl ilk kez veriliyor

Bu yıl ilki düzenlenecek Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödülleri, 11 Ekim’de Ankara’da sahiplerini bulacak.

Ahmet Say’ın anısına bu sene ilk kez düzenlenecek olan Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödülleri, 11 Ekim Cuma günü Ankara MEB Şura Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yazar Ahmet Say’ın oğlu Fazıl Say ise desteklerinden dolayı Çankaya Belediyesi’ne teşekkür etti.

Fazıl Say, bugün babasının doğum günü olduğunu ve Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödülleri’nin, Türkiye‘nin en prestijli ödülleri arasında yer alması için emek vereceklerini aktardı. Destekleri için Çankaya Belediyesi’ne Say ailesi adına teşekkür etti. Say, ““Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödülleri” Bu yıl başlıyor, 11 Ekim, Ankara MEB Şura Salonunda, vereceğimiz anlamlı bir konserin ardından bu 2 ödül sahiplerini bulacak. Çok değerli destekleri için Çankaya Belediyesi’ne Say ailesi adına çok teşekkür ederim. @cankayabelediye”

Babam Ahmet Say’ın bugün doğum günü. Kendisinin tüm ömrü boyunca Türkiye’deki aydınlanmaya, Edebiyat ve Müzik camiasına katkıları önemlidir, çok sayıda kitabı ve ürünü ile yol göstericidir, buna sahip çıkacağız ve ebediyen yaşatacağız. Bu uğraşın ülkemizin prestijli sanat ödüllerinin başında gelmesi için emek vereceğiz. Çok değerli jüriler oluşturduk. 11 Ekim’de Ankara’da ilk ödül törenimizde buluşmak üzere.” dedi.

edebiyathaber.net (7 Eylül 2024)

Yorum yapın