Deniz Gök’ün ilk romanı Çıkma Teklifi Geri Gelsin’in imza günü İstanbul’da

Haziran 4, 2024

Deniz Gök’ün ilk romanı Çıkma Teklifi Geri Gelsin’in imza günü İstanbul’da

Deniz Gök, 8 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 17.30’te Penguen Kitabevi Göztepe’de; 9 Haziran 2024 Pazar günü 17.30’te ise Minoa Akaretler’de eğlenceli romanı Çıkma Teklifi Geri Gelsin’i imzalamak üzere sevenleriyle bir araya gelecek.

Bültenden

Sevilen dizilerin senaristi Deniz Gök, Düşbaz Kitaplar’dan çıkan ilk romanı Çıkma Teklifi Geri Gelsin’in ilk imza günlerinde okurlarıyla buluşacak! Sevdiğini ve sevildiğini zannettiği adamı bir gece ansızın terk eden Melodi Mermerci’nin ve onun en yakın arkadaş grubunun yaşadıklarını anlatan Çıkma Teklifi Geri Gelsin, geçmiş ve mevcut ilişkileri sorgulatırken okurlarını hem kahkahaya boğuyor hem de en nihayetinde onları da bu eğlenceli arkadaş grubunun bir parçası yapıyor. Deniz Gök’ün imza günleri 8 Haziran Cumartesi günü saat 17.30’te Penguen Kitabevi Göztepe’de, 9 Haziran Pazar günü saat 17.30’te ise Minoa Akaretler’de gerçekleşecek.

Toksik ilişki yaşayan veya ilişki yaşadığını zanneden ama aslında bir ilişkisi olmadığını öğrenen ve bu gidişata bir dur demek için bir araya gelen tüm kadınların dileği bu kitapta gerçek oluyor: Çıkma Teklifi Geri Gelsin!

Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi çok izlenen unutulmaz televizyon dizileri başta olmak üzere pek çok başarılı çalışmada yer alan senarist Deniz Gök, ilk romanı Çıkma Teklifi Geri Gelsin’i Ayrıntı Yayınları’nın renkli markası Düşbaz Kitaplar etiketiyle okurlarla buluşturdu. Roman, bir gazetenin magazin servisinde editör olarak çalışan ve aynı zamanda yaşadığı toksik ilişkiyi, erkeklerin “erko”luklarını, ilişkilere dair çıkmazları ele aldığı ilk kitabını yazmaya çalışan Melodi Mermerci’nin birçok kadına tanıdık gelen hikâyesini anlatıyor. Melodi’nin eski sevgilisinden intikam almak için yazdığı bu kitapta hem hırs hem intikam hem de kız arkadaşlarıyla birlikte oluşturduğu mücadele ruhu bir araya geliyor. Çıkma Teklifi Geri Gelsin, hem Melodi’nin hem de arkadaşlarının yaşadıkları üzerinden farklı ilişki türlerini, çeşit çeşit erkeklik hallerini ve sonu hep çıkmaza varan ilişkileri güçlü bir mizah duygusuyla mercek altına alıyor. Okurlarını kahkahaya boğan romanda kadınlar bir araya geliyor, eski romantik günlerdeki gibi ilişkiler yaşamayan ve kendilerini manipüle eden erkeklere karşı bir parti kuruyorlar. Eğlenceli hikâyesi, testleri, “Kadınlara Hitabe”si,“İyileşme Reçetesi”yle Çıkma Teklifi Geri Gelsin, toksik ilişki yaşayan veya ilişki yaşadığını zanneden ama aslında bir ilişkisi olmadığını öğrenen tüm kadınlara ilham olup yol gösterecek bir roman.

Yorum yapın