Dinozorca Duygular serisi Mundi Çocuk etiketiyle raflarda

Temmuz 17, 2024

Dinozorca Duygular serisi Mundi Çocuk etiketiyle raflarda

İngiliz yazar Rachel Bright ve yetenekli illüstratör Chris Chatterton’ın hazırladığı ve şimdiye kadar 27 dile çevrilerek çok sevilen Dinozorca Duygular serisi, temmuz ayında üç kitabıyla Mundi etiketiyle çocuk okurlarla buluşuyor.  KaygılızorSomurtazor ve Sarılazor başlıklarıyla endişe, nezaket ve hayal kırıklığı gibi önemli konuları eğlenceli hikâyelere dönüştürerek anlatan seri, çocuklara duygularıyla başa çıkma yolları konusunda rehber oluyor.

Çoksatar yazar Rachel Bright ve yetenekli illüstratör Chris Chatterton’ın hazırladığı Dinozorca Duygular serisi, çocuklara duygularını keşfetme ve onlarla başa çıkma konusunda rehber oluyor. 

Endişe, nezaket ve hayal kırıklığı gibi önemli konuları eğlenceli hikâyelere dönüştürerek anlatan seri, bugüne kadar 27 dile çevrilmiş. Kaygı ve korkuyu yenip ânı yaşamanın önemini vurgulayan Kaygılızor, bakış açısının gücü ve bunaltıcı duygularla baş etme yöntemlerini gösteren Somurtazor ve nezaketin dünyayı nasıl değiştirebileceğine dair eğlenceli hikâyesiyle Sarılazor birbirinden renkli çizimleriyle çocuklara keyifli olduğu kadar yol gösterici bir okuma sunmayı amaçlıyor.

edebiyathaber.net (17 Temmuz 2024)

Yorum yapın