Elizabeth Day’in ilham ve güç veren rehberi Tepetaklak: Gençler İçin Hata Yapma Sanatı

Eylül 13, 2024

Elizabeth Day’in ilham ve güç veren rehberi Tepetaklak: Gençler İçin Hata Yapma Sanatı

Elizabeth Day’in Tepetaklak: Gençler İçin Hata Yapma Sanatı adlı kitabı Dinozor Genç tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Ödüllü podcast serisi “How to Fail” ile milyonlarca dinleyiciye ulaşan, Sunday Times’ın çoksatan yazarı Elizabeth Day’in “önünde sonunda yeterince iyi hissetmemiş gençler” için kaleme aldığı Tepetaklak: Gençler İçin Hata Yapma Sanatı, Dinozor Genç’ten çıktı! Day’in, “başarısızlığı kabullenme ve kendinle barışma kitabı” Tepetaklak’ın yetişkin baskısından uyarlanarak basılan Tepetaklak: Gençler İçin Hata Yapma Sanatı, gençlere kendilerini yeniden harika bir insan olarak sevmenin anahtarını sunuyor.

Elizabeth Day’in,çok ilgi gören podcast’inden yola çıkarak yazdığı kitabı Tepetaklak, herkesin yeri geldiğinde bazı konularda başarısız olduğunu anlatırken ünlü isimlerin de başarısızlık hikâyelerine yer vererek okurlara yalnız olmadıklarını hissettiriyor. Day’in, kitabının bu yetişkin baskısından uyarlanan rehber niteliğindeki gençlik kitabı Tepetaklak: Gençler İçin Hata Yapma Sanatı ise şimdi Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç etiketiyle okurlarla buluşuyor. Kim Hankinson’ın illüstrasyonlarıyla daha da eğlenceli hale gelen kitabın çevirisi ise Seda Peker’in imzasını taşıyor.

Bir hata yapma rehberinizin olmasını ister miydiniz? Sizi daha mutlu, daha az kaygılı, daha başarılı ve kendinizle daha barışık kılacak bir rehber. Üstelik bu işin anahtarı da başarısızlık olacak!

Tepetaklak: Gençler İçin Hata Yapma Sanatı, hayatın planlandığı gibi gitmediği anlara ilham ve güç veren bir rehberdir. Ödüllü podcast’i “How to Fail”da konuklarının paylaştığı kişisel deneyimleri ve hikâyeleri anlatan Elizabeth Day’in kitabı başarısızlık hakkında açıkça konuşmanızı, başarısızlığı başarıya dönüştürmenizi, hayat size ters köşe yaptığında dayanıklı olmanızı ve kendinizle ilgili olumsuz düşünceleri yeniden değerlendirmenizi sağlıyor.

edebiyathaber.net (13 Eylül 2024)

Yorum yapın