Elmer Kütüphanesi’ne üç yeni kitap dahil oluyor

Ekim 17, 2024

Elmer Kütüphanesi’ne üç yeni kitap dahil oluyor

Mundi Çocuk tarafından Türkçeye kazandırılan Elmer çocuk kitapları serisinin üç yeni kitabı ekim ayında raflardaki yerini alıyor. David McKee’nin yazdığı serinin yeni kitapları Elmer Ara Bul: Sayılar, Elmer ve Yabancı, Elmer ve Hipopotamlar sayesinde çocuklar eğlenceli ve eğitici hikâyelere eşlik eden rengarenk çizimlerle kitap okumanın keyfine varacaklar.

Tanıtım metninden

Dünyaca ünlü çocuk kitapları yazarı ve illüstratör David McKee’nin kaleme aldığı Elmer serisinden üç yeni kitap Mundi Çocuk etiketiyle Türkçede. Çocuklar Elmer Ara Bul: Sayılar’da sayıların dünyasını keşfedecek, Elmer ve Yabancı’da zıplamak ve sıçramak arasındaki ilişkiye göz atacak, Elmer ve Hipopotamlar’da paylaşmaya, anlayışa ve birlikte yaşamaya dair bir hikâyeye dahil olacak.

David Mckee’nin çocukları sayılarla dolu interaktif bir okuma deneyimine davet ettiği Elmer Ara Bul: Sayılar’da çocuklar Elmer’in dünyasında saklı hayvanları ve nesneleri keşfedecek, sayı saymayı öğrenecek, bulmacalarla eğlencenin tadını çıkaracaklar.

Elmer ve Yabancı, Yaklaşan zıplama yarışmasını konu alıyor. Bu yarışma Kanguru’yu endişelendiriyor. Çünkü kanguru zıplamak ile sıçramak arasında bir fark olup olmadığını düşünüyor ve yanlış bir şey yapıp komik duruma düşmekten korkuyor. Elmer ise her ikisinin de aynı derecede harika olduğunu göstermek için ona yardım ediyor. Çocuklar, en sevdikleri yamalı fil ve zıplayan yeni arkadaşının bu yeni macerasına bayılacaklar.

Elmer ve Hipopotamlar’da ise filler mutsuz! Çünkü nehirde bir kalabalık var; hipopotamlar kendi nehirleri kuruduğu için onlarınkini paylaşmaya gelmiş. Filler nehirdeki davetsiz misafirlerden şikâyet edince, Elmer hemen bir çözüm bulmak için yola çıkacak! Yamalı fil Elmer’den paylaşmaya, anlayışa ve birlikte yaşamaya dair bu hikâye, çocuklara harika bir okuma deneyimi yaşatacak.

Yorum yapın