Günışığı Kitaplığı GÜZ 2024 Kataloğu yayında

Eylül 2, 2024

Günışığı Kitaplığı GÜZ 2024 Kataloğu yayında

Günışığı Kitaplığı, tüm koleksiyonlarını GÜZ 2024 Yayın Kataloğu’nda sunuyor. gunisigikitapligi.com adresinden erişilen dijital katalogda, Türkiye’den ve dünyadan çağdaş çocuk ve gençlik edebiyatı eserlerinin yanı sıra okuma kültürünü geliştiren yenilikçi projelere de yer veriliyor. 

Günışığı Kitaplığı, 2024 yılında yayımladığı bütün kitapların yanı sıra, yıl sonuna kadar yayımlayacağı yeni kitapları da katalogda müjdeliyor. 

2024 sonuna dek kitaplıkta neler olacak?

Şener Şükrü Yiğitler, Büşra Kaygın Gafarov ikilisinin Derin Uykular Tatlı Rüyalar adlı resimli öyküsü küçükleri masal tadında bir “uyku” yolculuğuna çıkarıyor. Yazıp resimlediği kitaplarla çok sevilen Rocio Bonilla, yeni kitabı Sevgi Nedir Acaba?‘da minik okurlarına renkli keşifler sunuyor. 

Yayınevinin 2024 sonuna kadar yayımlayacağı çocuk romanları şunlar: Behiç Ak‘ın mizahi ve felsefi üslubuyla kaleme aldığı son romanı Bülbüllerin Şarkı Söylediği YerÇiğdem Sezer‘in sevgi dolu bir büyüme yolculuğunu anlattığı İçli Bir Çubuk KrakerSaliha Nilüfer‘in eşyanın sesini dillendirdiği Dertsiz Şehri’nde Tuhaf OlaylarFüsun Çetinel‘in yeşil alanları kurtarma macerasını hikâyeleştirdiği Son BahçeMelis Sena Yılmaz‘ın Ba’nın Olağanüstü Kitabevi adlı soluksuz macerası, Ömer Açık‘ın diledikleri kitabı okumak isteyen bir grup gencin çabasını anlattığı Hikâyenin Kalbi. İskoçyalı eğitimci, yazar Victoria Williamson‘ın gençlik romanı Rüzgâr Savaşları, dört arkadaşın engellere rağmen çıktığı gizem dolu bir macera.

Yayınevinin “genç sesli” edebiyat markası ON8, okurlarını yeni bir bilimkurgu romanıyla selamlıyor. Luigi Ballerini‘nin Bloke 5 adlı romanı, distopik bir geleceği, teknolojinin sınırlarını düşündürüyor. 

Günışığı Kitaplığı GÜZ 2024 kataloğuna ulaşmak için >>>

ON8 kataloğuna ulaşmak için >>>

Yorum yapın