Karakarga Yayınları’nın ‘50 Maddede’ serisinin son kitabı Yenilmez Ol raflarda

Ağustos 21, 2024

Karakarga Yayınları’nın ‘50 Maddede’ serisinin son kitabı Yenilmez Ol raflarda

Murat Nedim Koca’nın 50 Maddede Her Türlü Tartışmayı Kazanma Sanatı – Yenilmez Ol! adlı kitabı Karakarga Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Araştırmacı, gazeteci Murat Nedim bu sefer en çok maruz kaldığımız konunun çözümünü sunuyor bizlere; İNSANLARLA GEÇİNMEK!

Bilimsel araştırmaları basit ve akıcı bir dille anlatan Nedim; eşinizle, akrabalarınızla, arkadaşlarınızla, sokaktaki çarpıştığınız adamla, şirketteki müşterinizle ve daha onlarca kişiyle yapacağınız tartışmalara ayırdığınız süreyi hayatınıza geri kazandıracak taktikleri sıralıyor.

Karakarga Yayınları’nın ‘50 Maddede’ serisinin son bebeği Yenilmez Ol şimdi tüm kitapçılarda!

Arka Kapak Yazısı:

Gün içinde kaç tartışmaya girdiğinizi biliyor musunuz?

Araştırmalara göre günde 10’dan fazla! Ve bunun normal bir konuşma mı, yoksa gerçek bir tartışma mı olduğunu dahi bilmiyorsunuz, bilmiyoruz. Kiminle yaptığımızı ise hatırlamıyoruz!

Daha ciddi bir soru ise şu: Tartışmalarımızdan kaçı istediğimiz şekilde sonuçlanıyor?

Bunu da bilmiyoruz!

Çünkü farkında değiliz.

İmparatorların savaş hilelerinden modern gizli servis taktiklerine, bilimsel araştırmalardan filozofların manipülasyon oyunlarına işte size 50 gizli hazine… Evimizdeki odalarda, ofiste, sınıflarda, kamera karşısında veya topluluk önünde karşınızdakileri hâkimiyetiniz altına almak istemez misiniz? Öyleyse böyle buyurun!

edebiyathaber.net (21 Ağustos 2024)

Yorum yapın