Ken Blanchard’dan ‘Liderlik ve Bir Dakika Yöneticisi’

Ekim 26, 2024

Ken Blanchard’dan ‘Liderlik ve Bir Dakika Yöneticisi’

Ken Blanchard’ın Liderlik ve Bir Dakika Yöneticisi adlı kitabı Hümanist Kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Tüm dünyada bir milyon üzerinde satmış, 40 yıllık bestseller ‘Liderlik ve Bir Dakika Yöneticisi’ eserinde, Ken Blanchard ve eşyazarlar ünlü SLII® Liderlik Modeli ile kariyerinizi ve ekibinizi nasıl güvenle başarıya taşıyacağınızın sırlarını aktarıyor.

Dünyaca ünlü liderlik ve yönetim uzmanı Ken Blanchard ve eşyazarlar, liderlerin ekiplerindeki bireylerde özgüven geliştirerek potansiyellerini yükseltebilmek için uygulayabilecekleri etkili modeli paylaştıkları klasik eserleri ‘Liderlik ve Bir Dakika Yöneticisi’nin son baskısı, yeni nesil liderler için güncelledi.

Türkiye’de altıncı basımı yine Hümanist Kitap tarafından yayımlanan eserde, liderlerin ekiplerindeki bireylerin gelişimini desteklemelerine yardımcı olan SLII® Liderlik Modeli’ne odaklanılıyor. Kitap, liderlerin ekip üyelerinin hedeflerine ve görevlerine göre liderlik stilleri uyarlamaları gerektiğini ve yönlendirme, destekleme veya delege etme kararını ne zaman alacaklarının önemini vurguluyor.

ABD’de ilk kez yayımlandığı 1985 yılından bu yana tüm dünyada milyon adet satmış olan bu ikonik liderlik kitabının yayımlanışının 40. yılında güncellenmiş versiyonu paylaşılan eser, liderlerin hem kendi profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmalarını hem de ekiplerinde sürdürülebilir bir başarı kültürü inşa etmelerini amaçlıyor.

edebiyathaber.net (26 Ekim 2024)

Yorum yapın