Köpke Fanzin, insanlık dışı bir yasaya karşı ses veriyor

Eylül 4, 2024

Köpke Fanzin, insanlık dışı bir yasaya karşı ses veriyor

Köpke Fanzin’in son sayısı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Hayvan hakları savunucuları olarak, insanlık dışı bir yasaya karşı direnişimizi güçlü bir sesle duyurmak adına “Köpke Fanzin”i yayımlamış bulunuyoruz. Mantıksız bir ısrarla yürürlüğe konulan bu yasa, hayvan katliamını “ötenazi” olarak adlandırarak masum canların hayatına son verilmesine yasal bir zemin hazırlamıştır. Fanzinimiz, bu korkunç yasaya karşı duyulan öfkenin bir ifadesi olarak doğdu.

“Köpke Fanzin”de yer alan yazılar ve çizimler, sadece birer sanat eseri değil, aynı zamanda tarihe kazınacak bir direnişin belgeleridir. Bu özel sayıda, fanzin için özel olarak hazırlanan eserlerin yanı sıra, sosyal medyada paylaşılan işlerin de yer aldığı bir derleme sunuyoruz.

Bu fanzin, hayvan haklarına duyarlı herkesin sesi olmakla kalmıyor, aynı zamanda hayvanseverliğin bile siyasallaştığı, aklıselim çözümler yerine öldürmenin tercih edildiği bir ortamda, suskun kalmayı reddedenlerin sesini yükseltiyor. Bugün, tarihe kazınacak bu utanç verici yasaya karşı duran ve bu insanlık dışı duruma sessiz kalmayı reddeden tüm dostlarımıza selam ediyoruz.

Fanzinde Eserleriyle Yer Alan Yazar ve Çizerler: Devrim Kunter, Biğkem Karavus, Sadi Tekin, Tuğba Turan, Oğuz Demir, Emrecan Doğan, Murat Sayın, Zülfikar Yamaç, Ozan Yüksel, Gizem Şimşek Kaya, Alper Kaya, Kemal Gökhan Gürse, Atilla Kaan Dinç, Atilla Atalay, Münircan Özdemir, Okan Ildız, Deniz K. Üstündağ, İsmail Yamanol, Yaşar Fırat, Deniz Çağlı, Arda Tipi, Bülent Üstün, Eda Erdoğmuş.

Not: “Köpke Fanzin” parayla satılmaz, okuduktan sonra bir sokak hayvanını beslemeniz tavsiye edilir.

İndirmek için:

https://www.mediafire.com/file/uozwrkg2kpfln07/Kopke-dijital.pdf/file

edebiyathaber.net (4 Eylül 2024)

Yorum yapın