‘Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi’nin setinden ilk kareler paylaşıldı

Ağustos 13, 2024

‘Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi’nin setinden ilk kareler paylaşıldı

Can Ulkay imzası taşıyan ve başrollerinde Erdem Kaynarca, Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz ve Halit Ergenç’e yer veren yeni Netflix filmi ‘Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi‘nin çekimleri başladı. Futbolun efsane isimleri arasında sayılan ve geniş kitlelerce sevilen Lefter Küçükandonyadis’in yaşam hikayesinden uyarlanan filmin yapımcılığını TAFF Pictures ve Ark Pictures birlikte üstlenirken, senaryosunu Ayşe İlker Turgut kaleme aldı.

Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada’da başlayıp dünyaya yayılan ününü ve bir efsane haline gelme yolunda verdiği mücadeleleri anlatan hikayede başrollere Edip TepeliBora AkkaşOnur DurmazAytaç ŞaşmazErdem ŞanlıMert DenizmenEngin AlkanHamdi AlkanUğur UzunelDoğukan PolatTaner BarlasYıldız Kültür ve İpek Bilgin gibi isimlerin yer aldığı güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Lefter “Bir Ordinaryüs Hikayesi” Hakkında:

Büyükada’da doğup Adalar’ın çok kültürlü yapısı içerisinde büyüyen Lefter, babası Hristo’nun katı isteklerine karşı gelerek futbolcu olmaya karar verir. Ancak başarıya giden yolculuğunda pek çok mücadele vermesi gerekecektir. Ailesi, aşkı ve kimliği konularında yaşadıkları Lefter’i dünya çapında bir efsane haline getirir.

Yönetmen: Can Ulkay

Senaryo & Proje Tasarımı: Ayşe İlker Turgut

Yapımcılar: Timur Savcı & Cemal Okan & Can Ulkay & Oğuz Hidayetoğlu & Fatih Dağlı

Oyuncu Kadrosu: Erdem Kaynarca, Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz, Edip Tepeli, Bora Akkaş, Onur Durmaz, Aytaç Şaşmaz, Erdem Şanlı, Mert Denizmen, Engin Alkan, Hamdi Alkan, Uğur Uzunel, Doğukan Polat, Gökay Türkmen, Fatih Gühan, Barış Yıldız, Ayşe Lebriz Berkem, Taner Barlas, Yıldız Kültür, ve İpek Bilgin ve Halit Ergenç

Yapım Şirketi: TAFF Pictures & Ark Pictures

edebiyathaber.net (13 Ağustos 2024)

Yorum yapın