Mantak Chia ve Michael Winn’den Taocu cinsel enerji üzerine derinlemesine bir inceleme

Ağustos 28, 2024

Mantak Chia ve Michael Winn’den Taocu cinsel enerji üzerine derinlemesine bir inceleme

Mantak Chia ve Michael Winn’in Erkekler İçin Taocu Sevişme Sırları adlı kitabı Destek Yayınları tarafından Özlem Yüksel çevirisiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Mantak Chia ve Michael Winn’den Taocu Cinsel Enerji Üzerine Derinlemesine Bir İnceleme: “Erkekler İçin Taocu Sevişme Sırları ”  

Erkekler İçin Taocu Sevişme Sırları  ” (“Taoist Sexual Secrets”), cinsel enerjinin derinliklerine inen ve Taocu felsefenin bu alandaki uygulamalarını keşfeden kapsamlı bir çalışmadır. Kitap, cinselliği sadece fiziksel bir deneyim değil, aynı zamanda manevi bir gelişim ve ruhsal bütünleşme süreci olarak ele alıyor.

Kitap, Taocu felsefenin binlerce yıllık bilgeliğini günümüz okuyucusuna sunarak, cinsel enerjinin nasıl dönüştürülebileceği ve bu süreçte kişinin ruhsal tatmin nasıl elde edilebileceği konularına ışık tutarken Taocu cinsel uygulamaların erkekler için nasıl uygulanabileceğini açıklıyor.

Kitap, cinsel tatmin arayışında olan bireyler için, Taocu öğretinin sunduğu derin manevi ve fiziksel teknikleri keşfetmek isteyenler için bir başvuru kaynağıdır. Yazar, bu geleneksel bilgilerin modern dünyada nasıl uygulanabileceğine dair içgörüler sunarak, cinselliği ruhsal bir yolculuk olarak tanımlıyor.

Erkekler İçin Taocu Sevişme Sırları   “; cinsel enerjinin dönüşümünü anlamak ve kişisel tatmini geliştirmek isteyen herkes için yol gösterici bir kılavuz olarak Destek Yayınları etiketiyle  kitap raflarındaki yerini aldı.

Arka Kapak Yazısı:

Tao felsefesinin derinliklerinden gelen bilgelikle cinselliği ve aşkı yeniden keşfedin.

Doğanın ritmiyle uyumlu bir yaşam sürmek isteyenler için hazırlanmış eşsiz bir kılavuz olan Erkekler İçin Taocu Sevişme Sırları, sadece bedenlerin değil, ruhların da birleşimini hedefleyen bir anlayışla aşkı ve cinselliği daha tatmin edici ve anlamlı hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Bu çalışma, yalnızca Doğu’ya özgü aşkın coşkusunu konu alan felsefi bir inceleme olmayıp, aynı zamanda binlerce yıldır sır olarak saklanan egzersizler, sağlıklı yaşam için ipuçları ve uyumlu beraberlikle ilgili tüyoları da içeren bir gelişim rehberidir.

Erkekler İçin Taocu Sevişme Sırları ile aşkı ve cinselliği ruhsal bir yolculuğa dönüştüreceksiniz.

Mantak Chia Hakkında:

Mantak Chia, 4 Nisan 1944’te Tayland’da doğdu. Usta Chia, yirmili yaşlarındayken Singapur’da kendisine Kundalini Yoga ve Budist Eli öğreten Usta Meugi ile çalıştı. Budist El ile çok geçmeden iç organlarındaki yaşam gücü akışındaki tıkanıklıkları ortadan kaldırmayı ve üstadını görmeye gelen hastalardan soğuk, ıslak veya hastalıklı enerjiyi uzaklaştırmayı ve böylece onları sağlığına kavuşturmayı başardı. Daha sonra bunu, serinletici etkileri olan Taocu uygulama unsurlarıyla birleştirdi. Yirmili yaşlarında Taocu, Budist ve Ch’an öğretilerinden bir sentez yaratan Usta Pan Yu ve yine Tay Boks ve Kung Fu’yu birleştirerek yeni bir sistem yarattı.

Şifa enerjisinin ardındaki mekanizmayı daha iyi anlamak için Chia, iki yıl boyunca Batı tıp bilimi ve anatomisi üzerine de çalıştı. Usta Chia, Tayland’daki Gestetner şirketinin yöneticisi, ofset makinelerinin satışından sorumlu ve şirketin fotokopi ve baskı makinelerinin işleyişini çok iyi biliyor.

Chia’nın amacının motivasyonu, mistisizmi, batıl inançları, Guru’ya verilen güçleri, diğer dünyaya ait veya büyülü şeylere olan takıntıyı ortadan kaldırmaktır. Bunun yerine, enerji sistemleriyle ilgilenmenin bilimsel bir yolu olarak düşünülebilecek, tamamen öngörülebilir bir çalışma modeli sunmaya çalışıyor. Bu yaklaşımının zamanla, böyle bir ilerlemenin sağlanabileceği araçları basitleştirmeye veya hızlandırmaya hizmet edebilecek teknolojik gelişmelere yol açacağını umuyor. Bu umutlarla tıp camiasının üyelerini, neler sunabileceğini araştırmaya çağırıyor.

Maichael Winn Hakkında:

Michael Winn, Taocu felsefe ve uygulamalar konusunda uluslararası tanınan bir uzmandır. “Taocu İkili Gelişim ve Cinsel Aşk Arayışı” kitabı, onun derinlemesine araştırmalarının ve Taocu bilgeliğin modern dünyadaki yansımalarının bir sonucudur. Winn, cinsel enerjinin manevi gelişim üzerindeki etkilerini anlamak ve öğretmek amacıyla yazılmış bu kapsamlı eseriyle, okuyuculara eski Çin bilgeliğinin kapılarını aralıyor.

edebiyathaber.net (28 Ağustos 2024)

Yorum yapın