Mersin Edebiyat Sanat Kampı 20 Eylül’de başlıyor

Eylül 17, 2024

Mersin Edebiyat Sanat Kampı 20 Eylül’de başlıyor

Artı Gerçek’ten Abidin Yağmur’un özel haberine göre Akdeniz Sanat Kolektifi tarafından düzenlenen Mersin Edebiyat ve Sanat Kampı, 20-24 Eylül’de yapılacak. Etkinliklerde, sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekilecek.

Akdeniz Sanat Kolektifi, yazarlar, şairler ve diğer dallardan sanatçılarla sanatseverleri buluşturan Mersin Edebiyat Sanat Kampının dördüncüsünü 20-24 eylül arasında Toroslar ilçesine bağlı Kayrakkeşlik Köyü’nde düzenleyecek. Hem yetişkinlerin hem çocukların katılabileceği kampta söyleşiler ve dinletiler, atölye çalışmaları yapılacak.

Akdeniz Sanat Kolektifi, bu yılki etkinliklerde ‘katliam yasası’ nedeniyle sokakta yaşayan hayvanların durumuna dikkat çekecek. ‘Sokaklardan doğaya tüm canlıları koruyalım’ sloganıyla düzenlenen kampın duyurusu da Mersin Büyükşehir Belediyesine ait Kaşlı Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi önünde düzenlenen basın açıklamasıyla yapıldı.

Kolektifin gönüllülerinden Şirin Gürbüz, “Akdeniz Sanat Kolektifi olarak çok özel bir yerden çağrı yapıyoruz. Yer yüzümüzün sahipsiz yaşayan canlılarının evinden sesleniyoruz. Dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Mersin Edebiyat Sanat Kampımızın startını, Mersin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’ndan veriyoruz.

edebiyathaber.net (17 Eylül 2024)

Yorum yapın