Ödüllü Yazar Aras Gençtürk’ten çarpıcı bir psikolojik gerilim: Geçmiş Günahların Bedeli

Eylül 7, 2024

Ödüllü Yazar Aras Gençtürk’ten çarpıcı bir psikolojik gerilim: Geçmiş Günahların Bedeli

Aras Gençtürk’ün Geçmiş Günahların Bedeli adlı kitabı Mahal Edebiyat Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Psikolog Cumhur Saymaz’ın sakin yaşamı, olaylı bir doğum günü kutlamasıyla sarsılır. Fakat bu doğum günü, ardı gelecek garipliklerin sadece bir habercisidir. Cumhur, doğum gününün ertesindeki ilk terapi seansında danışanının çocukluk anılarında kendini, kendi geçmişini dinler. Ve bu, o bilmese de sadece bir başlangıçtır.
 
Öncesinde tek endişesi yaşlanmak olan Cumhur Saymaz, iki günde başına gelen tuhaf olaylardan sonra yalnız ve çaresiz hissetmeye başlar. Tam da o sırada aldığı bir ölüm haberi her şeyi daha da karmaşıklaştıracaktır.
 
“Aras Gençtürk, her kitabında öncekinin birkaç adım ilerisine gitme başarısını üçüncü romanı ile de sürdürüyor. Düşmeyen temposu, gerçekçi karakterleri, katmanlı açılan muammaları ve finale dek kendisini ele vermeyen sürpriziyle Geçmiş Günahların Bedeli; okurda bıraktığı büyüleyici etkisi kolayca geçmeyecek bir psikolojik gerilim.” 
– Alper Kaya

Aras Gençtürk Kimdir?

1992 İstanbul doğumlu. Gizem/gerilim türünde suç edebiyatı yazarı. Kristal Kelepçe ödüllü ilk romanı Kâbus 2022 yılında çıktı. Ertesi sene Tuzak isimli ikinci romanı yayımlanan yazar; Dark Polisiye: Beşinci Kitap, Ölümün Kıyısında ve Polisiye İstanbul derlemelerinde de öyküleriyle yer almıştır. Ayrıca 2024 yılında yayın hayatına başlayan SUÇÜSTÜ Dergisi’nin kurucu üyelerinden olup, yayın kurulundaki görevine devam etmektedir. Yazarın Geçmiş Günahların Bedeli isimli son romanı da 2024’de yayımlanmıştır.

edebiyathaber.net (7 Eylül 2024)

Yorum yapın