sadece ŞİİR dergisinin 18. sayısı yayımlandı

Ekim 15, 2024

sadece ŞİİR dergisinin 18. sayısı yayımlandı

Sadece ŞİİR’in on sekizinci sayısı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Yeni sayıda şiirleriyle yer alan şairler harf sırasına göre şöyle: A Barış Ağır, A. Samet Atılgan, Adil İzci, Aslıhan Tüylüoğlu, Ayça Erdura, Cansu Aydın, Çayan Okuduci, Cemre N. Karain, Cengizhan Genç, Devrim Dirlikyapan, Dilek Değerli, Emel İrtem, enderemiroğlu, Enver Topaloğlu, Eralp Doğu, Ersin Kartal, Eylem Te, Güler Kalem, Gülümser Çankaya, Harun Atak, Hatip Çiçek, Haydar Ergülen, Hüseyin Akın, Hüseyin Köse, İbrahim Tığ, İlhami Batı, İsmail Karakurt, Mahir Özkan, Mertcan Karacan, Murat Saldıray, Mustafa Uçurum, Nalan Çelik, Nurullah Kuzu, Onur Şahin, Onur Sakarya, Özlem Deniz Demirel, Pınar Doğu, Sema Güler, Serap Aslı Araklı, Serdar Abay, Soner Demirbaş,Süreyya Akçay, Yavuz Türk ve Zeki Altın.

Ayfer Karakaş ile Baytiyar Kaymak, Abdülhalik Aker ile Kadir Tepe, Nilay Özer ile Fırat Baytak, Hayati Baki ile Ömer Turan söyleşti.

Okan Alay “Şiir bana derdimin dostu olmayı öğretti”, Emel Kaya “Şiirin bana ne yaptığı hakkında bazı mülahazalar” başlıklı yazılarıyla derginin dikkat çekenlerinden.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, dilimizin yanı sıra bu ülkede yaşayan ve yazılan diğer dillerden şiir örneklerini de okurun dikkatine sunuyor.

sadece ŞİİR’in 18. sayısının kapağı Dilek Özalp imzalı.

Dergi saygı bölümünde Hayrettin Orhanoğlu’nu bir şiiriyle selamlıyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları, ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabiliyor.

edebiyathaber.net (15 Ekim 2024)

Yorum yapın