Sadece Şiir’in 17. sayısı çıktı

Temmuz 12, 2024

Sadece Şiir’in 17. sayısı çıktı

Sadece ŞİİR’in on yedinci sayısı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Mevsimlik şiir dergisi sadece ŞİİR’in yeni sayısı yine dopdolu!

Bu sayının şairleri harf sırasına göre şöyle: Abdullah Kurt, Adem Turan, Ahmet Özbek, Altun Çiçek, Ayfer Karakaş, Barış Yıldırım, Batıkan Alkan, Çağrı Erciyes, Cansu Aydın, Cevahir Bedel, Cihan Ülsen, Cuma Duymaz, Eda Erdoğan, Elçin Sevgi Suçin, Elif Sofya, Emre Çimen, Emrullah Selim Köseoğlu, Enver Ali Akova, Erkan Kara, Ersun Çıplak, Ertuğrul Şafak, Esat Şenyuva, Ferhat Bezci, Gönül Demircioğlu, Gülşah Demirci, Gültekin Emre, Hakan Pekdemir, Haluk Demiralalp, Hatice Kübra Öktem, Hilal Özdemir, İbrahim Halil Ergin, İlhan Kemal, İlker Sedat Dikeç, Kader Menteş Polat, Levent Yılmazok,  Mehmet Düşer, Mevlüt Şener, Mesut Barış Övün, Muhammet Erdevir,  Mutlu Merve Başkaya, Muzaffer Kale, Neşe Yaşın, Orhan Alkaya, Perçem U. Yıldızbaş, Ramazan Parladar, Rıdvan Ardıç, Roman Kavadi, Şafak Şengün, Şirvan Erciyes, Şükrü Erbaş, Tahir Musa Ceylan, Tümerkan Turna, Uğur Olgar, Volkan Odabaş, Yalçın Ülker, Yener Çetin ve Yusuf Koşal.

“Dağların Ardı, Kapıların Arkası” Hatice Nisan, “Şiir Bana Bir Macera Vadetti” Efe Duyan ve “Uzay Mekiğini Onaralım mı?” başlıklı yazısıyla Ayşegül Tözeren derginin dikkat çeken yazılarından.

Aydan Yalçın ile Rabia Çelik Çadırcı, Ertan Yılmaz ile Bahtiyar Kaymaz ve Hatice Tarkan Doğanay ile Fırat Baytak söyleşti.

sadece ŞİİR’in 17. sayısının kapağı Şahin Çetin imzalı.

Dergi saygı bölümünde Ahmet Ada şiirine yer verdi.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, dilimizin yanı sıra bu ülkede yaşayan ve yazılan diğer dillerden şiir örneklerini de okurun dikkatine sunuyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları, ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabiliyor.

edebiyathaber.net (12 Temmuz 2024)

Yorum yapın