Son zamanların en çok satan Köpek Adam Serisinin heyecanla beklenen onuncu kitabı çıktı

Temmuz 25, 2024

Son zamanların en çok satan Köpek Adam Serisinin heyecanla beklenen onuncu kitabı çıktı

Uluslararası çok satanlar listesi birincisi Kaptan Düşükdon’un yaratıcısı Dav Pilkey’in hayat verdiği, yarı köpek yarı insan, tam bir kahraman Köpek Adam’ın merakla beklenen onuncu kitabı Altın Kitaplar’dan çıktı. Dav Pilkey Köpek Adam Serisi’nin her kitabında her yaştan okuyucuya hitap etmesinin yanı sıra empati, nezaket, sabır ve iyilik yapmak gibi evrensel temaları da işliyor.

Tanıtım metninden

Çocukken DEHB ve disleksi tanısı konan Dav Pilkey resim çizmeyi ve öykü yazmayı çok seviyordu. Sınıfın düzenini bozduğu gerekçesiyle sık sık okul koridorunda oturması istenen Pilkey, bu süreçte uluslararası çok satanlar listesinde bir numaraya yerleşen Kaptan Düşükdon ve yarı köpek yarı insan halk kahramanı Köpek Adam’ı yarattı. Sevgi dolu, iyi yürekli ve bir o kadar da sakar kahraman Köpek Adam, kötülerin karşısında durmaktan asla vazgeçmediği birbirinden eğlenceli maceralarıyla çocukların gözdesi oldu.

Serinin son kitabı Köpek Adam 10 – Uğultulu Tepeler’de Köpek Adam ve Petey şimdiye kadar yaşadıkları en büyük zorlukla yüzleşiyorlar. Köpek Adam’ın şansı yaver gitmiyor. Petey pek de mırr-kemmel olmayan geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Büyükbaba yine kirli işler peşinde. Kötü adamlar şehre akın etmiş ve dünya kontrolden çıkmış, karanlığa ve umutsuzluğa gömülmüş. Ama hemen umudumuzu kesmek olmaz. Kim bilir, belki de sevginin inanılmaz gücü günü kurtarabilir.

Yorum yapın