Stillwater KaraKarga Yayınları’ndan çıktı

Haziran 7, 2024

Stillwater KaraKarga Yayınları’ndan çıktı

Chip Zdarsky’nin yazdığı ve Ramon K. Perez’in çizdiği Stillwater, serinin ilki ile KaraKarga Yayınları’ndan çıktı.

Tanıtım metninden

Büyük halasının vefatını ve vasiyetinde ona bir şey bıraktığını bildiren sürpriz mektubu  alan Daniel, halasının sağlığında yaşadığı Stillwater kasabasına doğru yola çıkar.

Stillwater’ın fantastik dünyasında yaşayan kasaba sakinleri, kasaba sınırları içerisinde kaldığı sürece yaşlanmaz ve isteseler de ölemezler. Daniel artık bu sırrın bir ortağıdır.

Arka Kapak Yazısı:

Kimse ölmeyecek.

Stillwater kasabasında bu bir dilekten fazlası.

Bu bir tehdit.

Zamanda donup kalmış ve yaşlanmayan Stillwater sakinleri sonsuza dek yaşayacakları gerçeğiyle yaşamayı öğrenmişlerdir. Şiddet tehdidiyle kasabaya giriş çıkışlar yasaklandığı için dışarıdan her şey normal görünmektedir. Ancak gizemli bir mektup aldıktan sonra kasabaya gelen Daniel, ölümsüzlüğün bir armağan mı, yoksa bir lanet mi olduğunu görecektir…

Skybound’un bu yepyeni özgün serisinde, yıldız yazar CHIP ZDARSKY (Daredevil, The White Trees) ve Eisner kazananı sanatçı RAMÓN PÉREZ (Tales of Sand, Jane) ile dehşet ve gizem dolu bir dünyaya adım atın.

Yazar Hakkında:

Chip Zdarsky , DC Comics için Batman’in şu anki yazarıdır (bir şekilde). Image Comics adına Newburn kitabının yazarı ve ödüllü Public Domain dergisinin yazarı/illüstratörüdür .

Önceki çalışmaları arasında Daredevil ve Spider-Man: Marvel için Hayat Hikayesi üzerine beğeni toplayan bir çalışma yer alıyor ve kendisi, Eisner Ödülü kazanan ve New York Times’ın En Çok Satanlar Listesi’nde yer alan (tüm penis şakalarına rağmen) Image Comics’in Sex Criminals serisinin illüstratörü. Mike Spicer, Marvel, DC, Skybound ve daha pek çok çizgi roman yayıncısı için renkler hazırladı. Image Comics ile yaptığı son çalışma THE SCHLUB’tur.

Yorum yapın