Ümit Ünker’den iş dünyasına dair rehber niteliğinde bir kitap: “Magnet Modeli”

Eylül 14, 2024

Ümit Ünker’den iş dünyasına dair rehber niteliğinde bir kitap: “Magnet Modeli”

Ümit Ünker’in Magnet Modeli adlı kitabı Destek Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

“Müşteri sadakatini artırmak ve marka değerinizi güçlendirmek için gerekli olan tüm stratejiler ve araçlar…”

Destek Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alan Ümit Ünker’in son kitabı “MAGNET Modeli™ “, iş dünyasında müşteri çekme ve elde tutma konularında devrim niteliğinde bir rehber sunuyor. Ümit Ünker, bu eseriyle satış ve pazarlama stratejilerini bir adım öteye taşıyarak, okurlara müşteri odaklı yaklaşımlar geliştirmede nasıl başarılı olabileceklerini anlatıyor.

On iki bölümden oluşan ve her bir bölümde MAGNET Modeli’nin temel bileşenlerini detaylı bir şekilde ele alan kitap okurlarına pratik örnekler ve stratejik düşünme kutuları ile okuyucuların iş dünyasında uygulamaya koyabilecekleri somut adımlar sunuyor. Kitap, sadece teorik bilgi değil, aynı zamanda iş dünyasında karşılaşılabilecek gerçek senaryolar ve bu senaryolara yönelik çözümler de içeriyor.

“MAGNET Modeli“, müşteri odaklı stratejiler geliştirmek ve bu stratejilerle müşterileri kalıcı hale getirmek üzerine kurulu bir sistem sunuyor. Kitapta, müşteri memnuniyeti sağlamak için ihtiyaç duyulan altı temel bileşen üzerinde duruluyor:

  1. Müşteri Odaklılık (M): Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini derinlemesine anlamak. Müşteri ihtiyaçlarını önceden tahmin edin ve kişiselleştirilmiş çözümler sunun.
  2. Analiz (A): Verileri doğru şekilde analiz ederek stratejik kararlar almak. Satış verilerinizi analiz edin, en çok satan ürünlerinizi öne çıkarın.
  3. Güven Oluşturma (G): Müşteriyle güvene dayalı ilişkiler kurmak. Sorunlara hızlı ve şeffaf çözümler sunarak güven kazanın.
  4. Nitelikli Çözüm ve Yaklaşım (N): Müşteri beklentilerini aşan çözümler sunmak. Beklentilerin ötesine geçerek müşterilerinizi şaşırtın.
  5. Etkileşim (E): Müşterilerle sürekli ve anlamlı bir iletişim sağlamak. Düzenli ve anlamlı iletişimle müşteri bağlılığını güçlendirin.
  6. Tutarlılık ve Tatmin (T): Yüksek kalite ve memnuniyet sunarak marka sadakati oluşturmak. Her temas noktasında aynı yüksek kaliteyi sunarak sadakat yaratın.

Yazar Hakkında:

Ümit Ünker, satış ve pazarlama alanlarında uzmanlaşmış, uluslararası düzeyde birçok seminer vermiş ve binlerce profesyonel ile çalışmış bir eğitimci ve danışmandır. Bu güne kadar 450’den fazla ulusal ve uluslararası markaya satış, iletişim ve ikna gibi alanlarda eğitimler veren Ünker, yüzlerce markaya Keynote Speaker olarak ilham veren konuşmalar yaptı ve 13. TEDx Reset’te Ana Konuşmacı olarak yer aldı.

Bir çok önemli markanın da şu an kullandığı LMS sistemi ve Artırılmış Gerçeklik ile tasarlanmış kitabı, eğitimleri ve uluslararası ödülleri bulunmakta. Daha önce yayımlanan “Değer Odaklı Satış®” kitabı ile büyük ses getiren Ünker, yeni kitabı “MAGNET Modeli ™” ile okurlarına yeni bir satış modeli sunuyor. Bu model, müşteri odaklı stratejilerin nasıl etkili bir şekilde uygulanabileceğini gösteren kapsamlı bir rehber niteliğinde.

Arka Kapak Yazısı:

RAKİPLERİNİZİ GERİDE BIRAKMAK VE MARKANIZI KALICI HALE GETİRMEK İÇİN YEPYENİ BİR STRATEJİ

Müşteri memnuniyeti konusunda gerçek bir devrim mi istiyorsunuz?

Magnet Modeli™, müşteri ilişkilerini güçlendirme ve kalıcı hale getirme konusunda devrim niteliğinde bir yaklaşım sunarak markanızı geliştirmenize yardımcı oluyor.

Altı temel bileşenden oluşan bu özgün model, iş dünyasında sürdürülebilir başarıyı hedefleyenler için kapsamlı bir strateji seti sunuyor. Temel unsurları müşteri odaklılık, derin analiz, güven inşa etme, nitelikli yaklaşım ve çözüm sunma, olumlu etkileşim, tatmin ve tutarlılık olan Magnet Modeli™, iş dünyasında öne çıkmanızı sağlıyor. Hedef kitlenizi daha iyi anlamak ve onlara güven veren çözümler sunmak istiyorsanız bu model adeta bir rehber niteliğinde.

edebiyathaber.net (14 Eylül 2024)

Yorum yapın